Pressemeddelelser | Justitsministeriet

Hvor ofre for kriminalitet kan have gavn af at deltage i konfliktråd, har mødet med offeret ikke markant betydning for en gerningsmandens risiko for at falde tilbage i kriminalitet. Det viser ny forskning.

Justitsminister Søren Pind og minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby præsenterer i dag på kvindernes internationale kampdag udspillet ”Stop Stalking”, der skal skærpe indsatsen mod stalking.

Justitsminister Søren Pind og minister for Ligestilling Ellen Trane Nørby lancerer deres fælles udspil ’Stop stalking’ på kvindernes internationale kampdag.

Justitsminister Søren Pind holder pressemøde fredag den 4. marts 2016 klokken 13. Pressemødet afholdes i forlængelse af, at myndighederne har afleveret deres redegørelse om en række forhold om varetægtsfængslingen af arrestanterne i sagen om angrebet ved Krudttønden samt Københavns Synagoge.

Raske personer med sygdom i familien bør ikke have sværere ved at tegne en forsikring end andre personer, mener justitsministeren, der nu har sendt et lovforslag i høring. Fremover skal forsikringsselskaber og pensionskasser ikke have lov til at indhente oplysninger om, hvilke sygdomme dine familiemedlemmer har haft.

Back to top