Karriere | Justitsministeriet

Ledige stillinger hos Justitsministeriet

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge en stilling hos os via en enkel registring. Dine oplysninger og CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på en stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Justitsministeriets mission

  • Justitsministeriet sikrer, at Danmark er et trygt og sikkert samfund.
  • Justitsministeriet er garant for retsstatens grundlæggende principper.

Mød de ansatte

Grundlovsvurderinger, ændringer af straffeloven, økonomistyring, ministerbetjening, pressehåndtering, orienteringer til Folketinget. I Justitsministeriets departement kan du arbejde med mange forskellige opgaver inden for retsområdet. Vi arbejder for at levere højt kvalificerede løsninger, der understøtter regeringens retspolitiske mål, og som sætter borgeren i centrum. Vi lægger vægt på, at alle igennem hele deres karriere udnytter muligheden for at udvikle sig fagligt og personligt. Mød nogle af departementets ansatte her.

5 facts om ansættelse i Justitsministeriet

Én ansættelse – mange muligheder

Vi tilbyder en udfordrende og attraktiv arbejdsplads, og vores uddannelsesforløb med skiftende arbejdsopgaver og –områder, kvalificerer dig til en bred vifte af karrieremuligheder. Er du områdeansat, vil du senere kunne rokere til andre institutioner på Justitsministeriets område.

Jura og mange andre fagligheder

Justitsministeriet har mange dygtige og engagerede jurister ansat, men hos os arbejder der bl.a. også økonomer, statskundskabere, IT-konsulenter, kommunikationsfolk, chauffører og kontorassistenter.

Mange gode kolleger

Justitsministeriets departement har cirka 250 ansatte – ser man ud over hele koncernen, er der næsten 21.000 ansatte på hele Justitsministeriets område – fordelt over hele landet.

En travl arbejdsplads

Justitsministeriet hjælper blandt andet ministeren med at behandle mere end 30 lovforslag og forbereder materiale til ca. 100 samråd om året. Det seneste år har ministeriet svaret mere end 2.000 folketingsspørgsmål, og vi behandler mere end 500 aktindsigter og svarer på hundredvis af henvendelser fra borgere og interessenter om året.

Sikkerhedsgodkendelse

Du skal typisk være sikkerhedsgodkendt for at få job hos Justitsministeriets og vores myndigheder. Sikkerhedsgodkendelsen sker i forbindelse med din ansættelse.

Hvis du vil vide mere om ansættelse hos…

Anklagemyndigheden
Anklagemyndigheden
Politiet
Politiet
Civilstyrelsen
Civilstyrelsen
Datatilsynet
Datatilsynet
Domstolene
Domstolene
Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen
PET
PET
SFOS Logo
Styrelsen for Forsyningssikkerhed
Back to top