Pressemeddelelser | Justitsministeriet

På baggrund af politiets teknikeres arbejde kan det oplyses, at det desværre ikke har været muligt at genskabe SMS-beskeder fra den relevante periode fra statsministerens eller ansatte i Statsministeriets enheder. Det har været muligt at genskabe et meget begrænset antal SMS-beskeder fra den relevante periode fra Justitsministeriets departementschefs enheder.

Regeringen har i dag præsenteret 12 initiativer, der skal skabe større tryghed i nattelivet, på gader og S-togsstationer. Udspillet rummer også flere tiltag direkte målrettet utryghedsskabende og kriminelle unge, der skal understøttes i at komme ud af den kriminelle løbebane.

Bliver du udsat for indbrud, voldtægt, vold eller opdager salg af narkotika ved skoler, er du fra i dag garanteret, at politiet rykker ud med det samme, når der er akut behov for politiets hjælp. Det sker, efter den såkaldte politigaranti træder i kraft i dag i alle landets politikredse.

Et bredt flertal i Folketinget er netop blevet enige om en aftale om markante lempelser og forenkling af rejserestriktionerne. Samtidigt holder partierne fast i, at der fortsat er behov for et beredskab, som hurtigt og effektivt kan aktiveres, hvis der opstår nye, bekymrende virusvarianter i udlandet, der kan true epidemikontrollen herhjemme.

Back to top