Pressemeddelelser | Justitsministeriet

Justitsminister Nick Hækkerup sender nu et lovforslag i høring, der sætter hårdt mod hårdt over for dem, der skaber utryghed i det offentlige rum. Lovforslaget gør det blandt andet muligt at forbyde personer, der er dømt for bl.a. vold, at opholde sig i nattelivet i op til to år i hele landet.

Lørdag den 9. januar kl. 17.00 træder der nye indrejserestriktioner i kraft. Det betyder blandt andet, at listen over de anerkendelsesværdige formål for at rejse ind i landet bliver indskrænket, mens der samtidigt indføres nye testkrav.

Justitsminister Nick Hækkerup, udenrigsminister Jeppe Kofod og transport- og boligminister Benny Engelbrecht offentliggjorde på et doorstep fredag den 8 …

For at minimere smittespredningen af ny mutation af COVID-19 fra Storbritannien har regeringen besluttet at forlænge de nuværende indrejserestriktioner for personer med bopæl i Storbritannien til og med den 17. januar 2021. 

Regeringen indførte på baggrund af udbredelsen af en ny mutation af COVID-19 skærpede indrejserestriktioner for indrejsende med bopæl i UK fra den 25. december 2020 til og med …

Back to top