Regeringen indfører skærpede regler for indrejse til Danmark | Justitsministeriet

Lørdag den 9. januar kl. 17.00 træder der nye indrejserestriktioner i kraft. Det betyder blandt andet, at listen over de anerkendelsesværdige formål for at rejse ind i landet bliver indskrænket, mens der samtidigt indføres nye testkrav. Justitsminister Nick Hækkerup, udenrigsminister Jeppe Kofod og transport- og boligminister Benny Engelbrecht offentliggjorde på et doorstep fredag den 8. januar 2021, at regeringen nu indfører skærpelser af rejsevejledninger og indrejserestriktioner i Danmark. De nye midlertidige tiltag og restriktioner for ind- og udrejse af Danmark sker bl.a. for at imødegå spredningen af nye, mere smitsomme virusvarianter. Der er i den forbindelse blevet udarbejdet en pjece, der indeholder information om de nye skærpede indrejserestriktioner, om den opdaterede liste over anerkendelsesværdige formål, om de nye skærpede testkrav i forbindelse med indrejse, og hvad der gør sig gældende for personer i grænselandet og vandrende arbejdstagere. Informationen vil også fremgå på coronasmitte.dk. Du finder pjecen her.

Lørdag den 9. januar kl. 17.00 træder der nye indrejserestriktioner i kraft. Det betyder blandt andet, at listen over de anerkendelsesværdige formål for at rejse ind i landet bliver indskrænket, mens der samtidigt indføres nye testkrav.

Justitsminister Nick Hækkerup, udenrigsminister Jeppe Kofod og transport- og boligminister Benny Engelbrecht offentliggjorde på et doorstep fredag den 8. januar 2021, at regeringen nu indfører skærpelser af rejsevejledninger og indrejserestriktioner i Danmark. De nye midlertidige tiltag og restriktioner for ind- og udrejse af Danmark sker bl.a. for at imødegå spredningen af nye, mere smitsomme virusvarianter.

Der er i den forbindelse blevet udarbejdet en pjece, der indeholder information om de nye skærpede indrejserestriktioner, om den opdaterede liste over anerkendelsesværdige formål, om de nye skærpede testkrav i forbindelse med indrejse, og hvad der gør sig gældende for personer i grænselandet og vandrende arbejdstagere.

Informationen vil også fremgå på coronasmitte.dk.

Du finder pjecen her.

Pressekontakt

For yderligere spørgsmål, kontakt pressevagten.
Back to top