Bødskov drøfter forstærket indsats mod fodboldbøller med ledende fanklubber

Tilskuer til fodbold

Justitsministeren og repræsentanter for fanklubberne for en række hold fra superligaen holder i dag møde om kampen mod fodboldbøller. Efter mødet kl. 16.30 vil der være pressebrief i Justitsministeriet.

Justitsminister Morten Bødskov ønsker at forstærke indsatsen mod fodboldbøller. Ministeren har tilkendegivet, at han er åben over for at give politiet flere magtmidler, hvis det er det, der skal til for at få bøllerne under kontrol.

Han har i den forbindelse inviteret DBU og Divisionsforeningen til et snarligt kommende møde for at drøfte udfordringer med og muligheder for at gribe yderligere ind over for ballade i forbindelse med fodboldkampe.

Som optakt til mødet med DBU og Divisionsforeningen har justitsministeren besøgt en række udvalgte superligaklubber for at drøfte forskellige muligheder for at gribe mere effektivt ind over for ballademagere, og for at høre hvad klubberne har af ideer.

Derudover har Morten Bødskov taget initiativ til at samle en række repræsentanter for vigtige fanklubber for at høre deres input til, hvordan vi får bedre kontrol med ballademagerne og mere plads til de positive fans.

Mandag  kl. 16.30 slutter mødet med fanklubberne i Justitsministeriet, og der vil herefter være en kort og uformel pressebriefing, hvor både justitsminister Morten Bødskov og repræsentanter for fanklubberne vil sige lidt om de drøftelser, der har været på dagens møde.

Ved dagens møde deltager repræsentanter fra OB, AaB, Brøndby IF, FCK, FC Nordsjælland, AGF og HB Køge.

Interesserede medier er velkomne til at kontakte kommunikationschef i Justitsministeriet Emil Melchior, telefon 4037 6737.