Bødskov drøfter forstærket indsats mod fodboldbøller med DBU, Divisionsforeningen og centrale fodboldklubber

Justitsministeren og DBU, Divisionsforeningen, AGF, FCK, OB, AaB, BIF og FC Nordsjælland holder torsdag den 31. maj møde om kampen mod fodboldbøller. Efter mødet kl. 15.00 vil der være pressebrief i Justitsministeriet.

Justitsminister Morten Bødskov ønsker at forstærke indsatsen mod fodboldbøller. Ministeren har tilkendegivet, at han er åben over for at give politiet flere magtmidler, hvis det er det, der skal til for at få bøllerne under kontrol.

I den forbindelse har justitsministeren torsdag den 31. maj 2012 inviteret DBU, Divisionsforeningen, AGF, FCK, OB, AaB, BIF og FC Nordsjælland til et møde for at drøfte udfordringer med og muligheder for at gribe yderligere ind over for ballade i forbindelse med fodboldkampe.

Mødet slutter kl. 15, og der vil herefter være en kort og uformel pressebriefing, hvor både justitsminister Morten Bødskov og repræsentanter for DBU, Divisionsforeningen og klubberne vil sige lidt om de drøftelser, der har været på dagens møde.Morten Bødskov har tidligere selv besøgt en række udvalgte superligaklubber for at drøfte forskellige muligheder for at gribe mere effektivt ind over for ballademagere og for at høre om klubbernes idéer.

Ligeledes har Morten Bødskov også for et par uger siden afholdt møde med en række repræsentanter for vigtige fanklubber for at høre deres input til, hvordan vi får bedre kontrol med ballademagerne og mere plads til de positive fans.

Interesserede medier er velkomne til at kontakte kommunikationschef i Justitsministeriet Emil Melchior, telefon 4037 6737.