Pressemeddelelser 2012

 • Regeringen nedsætter menneskeretsudvalg

  Regeringen har besluttet at nedsætte et sagkyndigt udvalg, som skal se på spørgsmålet om Danmarks overholdelse af sine menneskeretlige forpligtelser.
 • Nyt lovforslag skaber bedre sikkerhed for mekanikere

  Fremover skal man altid kontakte politiet, hvis en del af kørebanen inddrages i forbindelse med reparation eller fjernelse af et køretøj på motorvej. Det sker som følge af et nyt lovforslag, der skal øge sikkerheden for de faggrupper, der reparerer og bortbugserer havarerede køretøjer.
 • Ny direktør for Kriminalforsorgen

  Regeringen har i dag besluttet at indstille til Hendes Majestæt Dronningen, at politidirektør Johan Martini Reimann, Københavns Politi, udnævnes til direktør for Kriminalforsorgen med virkning fra den 1. februar 2013 på åremål i 4 år.
 • Nye regler om kørekort

  Den 19. januar 2013 træder nye regler om kørekort i kraft. De nye regler tilpasser danske kørekort til standarden i EU, og formålet er at øge trafiksikkerheden.
 • Arbejdsgruppe skal se på dobbelt statsborgerskab

  Danmark er et moderne samfund i en international verden. Regeringen mener derfor, at det skal være muligt at have dobbelt statsborgerskab. Regeringen har på den baggrund besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal undersøge, hvordan nye regler om dobbelt statsborgerskab skal udmøntes...
 • Ny handlingsplan skal sikre gode fodboldoplevelser til alle

  Justitsminister Morten Bødskov, Divisionsforeningen, DBU, fanklubberne og Rigspolitiet vil værne om den positive fankultur ved at sætte effektivt ind mod de - få - voldelige elementer, der benytter fodboldkampe som påskud for at skabe ballade. De fem centrale aktører står med en ny omfattende...

Pages