Stor interesse for initiativet ”Stop banderne nu!”

Interessen for at komme med gode råd og ideer til, hvordan vi får stoppet rekrutteringen til banderne, er stor. På bare to dage har Justitsministeriet modtaget over 170 e-mails til postkassen [email protected]

Tvungen forældreuddannelse. Flere fritidstilbud til de unge. Styrkelse af det opsøgende arbejde på gadeplan. Bedre støtte til familier med sociale problemer. 

Både borgere og professionelle aktører har taget vel imod justitsminister Brian Mikkelsens opfordring om at sende en e-mail med råd og ideer til, hvordan vi får stoppet rekrutteringen til banderne.  

Justitsministeriet har således de sidste to dage modtaget godt 170 e-mails med gode råd til, hvordan bandeproblematikken bør gribes an.  

”Stigende bandekriminalitet og utilpassede kriminelle unge er en af det danske samfunds helt store udfordringer. Derfor er jeg også meget glad for, at så mange ildsjæle har meldt sig på banen med deres bud på, hvordan vi i samarbejde kommer banderne til livs. Jeg vil dog fortsat opfordre til, at man mailer ind med gode ideer og forslag til [email protected].” siger Brian Mikkelsen.