Minister mødes med borgere

Justitsminister Brian Mikkelsen inviterer en gruppe borgere, der har skrevet til [email protected], til møde i Justitsministeriet. På mødet vil borgerne få mulighed for at uddybe deres forslag til, hvordan bandernes fødekæde bremses.

Opfordringen om at sende en e-mail til justitsminister Brian Mikkelsen har vundet genklang i befolkningen. Justitsministeriet har således allerede modtaget 280 e-mails med forslag til, hvordan rekrutteringen til banderne kan stoppes.

Brian Mikkelsen mødes nu med seks af de borgere, som har skrevet til ham om bandeproblematikken.

”Blandt de mange e-mails er der en lang række spændende og interessante forslag. Forud for efterårets konference har jeg derfor valgt at invitere seks borgere til et uformelt møde i Justitsministeriet. Her ser jeg frem til at høre mere om deres erfaringer og få uddybet deres forslag,” siger justitsminister Brian Mikkelsen.

Han understreger dog, at det stadig muligt at sende gode råd og ideer til Justitsministeriet.

”Stigende bandekriminalitet er en af det danske samfunds helt store udfordringer.  Jeg vil derfor fortsat opfordre til, at man mailer ind med gode ideer og forslag til [email protected].” siger Brian Mikkelsen.