Brian Mikkelsen besøger Greve og vises rundt i Askerød

Ministeren besøger mandag den 20. oktober Greve. Her skal han mødes med Greves borgmester og repræsentanter fra Midt- og Vest-sjællands Politi samt på rundtur i Askerød, der har været præget af problemer med utilpassede unge.

Program:

Kl. 12.00: Brian Mikkelsen mødes med borgmester Hans Barlach, socialdirektør Alice Faber og repræsentanter fra Midt- og Vestsjællands Politi på Greve Rådhus for at drøfte, hvordan man skaber tryghed for beboerne i lokalområdet, herunder i Askerød-bebyggelsen.

Mødet forventes at vare omkring fem kvarter. Det er lukket for pressen, men efter mødet er der mulighed for at stille spørgsmål.

Herefter kører borgmesteren og ministeren til Askerød, hvor Hans Barlach og en repræsentant for beboerne viser Brian Mikkelsen rundt. Besøget afsluttes i bebyggelsens fælleshus Stamhuset, hvor pressen kan få lejlighed til at stille spørgsmål til ministeren og borgmesteren.

Brian Mikkelsen udtaler:

”Jeg glæder mig til besøget i Greve, hvor jeg får mulighed for at tale med lokale beboere, politikere og politi om, hvordan vi sikrer gode og trygge vilkår for alle beboerne i Greve Kommune. Det er vigtigt for mig at få mulighed for at mødes med borgere og myndighedsrepræsentanter i områder, hvor der har været problemer med kriminalitet og utilpassede unge. På den måde får jeg et bedre grundlag for at vurdere, hvad der kan bidrage til at løse problemerne og skabe bedre og mere trygge vilkår for beboerne.”

Yderligere oplysninger:

Martin Østergaard-Nielsen, pressechef, telefon: 2469 6435