Studerende og sommerfuldmægtig

Som jurastuderende har du gode muligheder for at komme til at arbejde inden for Justitsministeriets område. Vi ansætter studerende i faste studenterstillinger af typisk 15 timer ugentligt, og vi ansætter hver sommer en række studerende som sommerfuldmægtige på fuld tid i 4-6 uger.

Inden for Justitsministeriets område lægger vi stor vægt på at have jurastuderende ansat. Det gør vi naturligvis, fordi jurastuderende udgør en arbejdsmæssig værdi for os, men også fordi vi meget gerne vil imødekomme de studerendes behov for at supplere deres teoretiske uddannelse med praktisk erfaring.

En ansættelse i et studenterjob eller som sommerfuldmægtig inden for Justitsministeriets område giver dig også mulighed for at vurdere, om det vil være attraktivt for dig at gøre karriere hos os efter endt uddannelse.

Hvis du vil vide mere om ansættelse som student eller sommerfuldmægtig på Justitsministeriets område, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Christopher Gjerding, Justitsministeriets HR-kontor, på tlf. 7226 8412 eller per e-mail [email protected]